Uudenlainen käyttäjäystävällisempi sähköautojen AC-laturi

Sähköautojen latausteknologian valmistaja Kempower tuo markkinoille AC-latausratkaisun. Uusi lataussatelliitti on kehitetty pääasiassa hybridi- ja sähköautojen AC-latauskentille, mutta sopii myös muille sähköajoneuvoille, kuten esimerkiksi sähköbusseille.

Kempower AC-lataussatelliitin yksi hyödyllisimmistä ominaisuuksista sähköautoilijoille on kaapelinhallintaratkaisu: sähköautoilijat voivat kytkeä autonsa suoraan Kempowerin AC-laturiin ilman, että heidän tarvitsee kaivaa omaa latauspiuhaa takaluukusta. Lisäksi autoilijan on helppo nostaa ja liikutella Kempower AC-satelliitin latauskaapelia, sillä kaapelia kannattelee vahva jousi.

Lue tästä muita juttuja Kempowerista.

Kempowerin lataussatelliittien kaapelit eivät roiku maassa, ja ne pysyvät puhtaina lumesta, jäästä ja loskasta. Myös liikuntarajoitteiset sähköautoilijat, kuten esimerkiksi pyörätuolilla liikkuvat tai raskaana olevat henkilöt, kokevat käytön helpoksi.

Jousi ei pelkästään kannattele latauskaapelia, vaan se myös helpottaa autoilijaa parkkeeraamaan laturille, sillä jousen avulla kaapelia on helppo liikutella eri suuntiin.

Kempower alkaa toimittaa AC-lataussatelliitteja välittömästi osana yhtiön skaalautuvaa ja modulaarista lataustarjontaa. Kaikki Kempower AC-lataussatelliitit valmistetaan Kempowerin uudella tehtaalla Lahdessa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän