Toyotan saa nyt kuukausimaksulla

Moni suomalainen käyttää erilaisia kuukausimaksullisia palveluita, joista on muodostunut osa jokapäiväistä arkeamme. Esimerkkejä tämänkaltaisista palveluista ovat mm. erilaiset suoratoistopalvelut, joista käyttäjä käyttää juuri sitä sisältöä mitä haluaa silloin kuin haluaa, todetaan Toyotan tiedotteessa.

Palveluiden veloitukset kulkevat luottokorttimaksulla asiaa enempää ajattelematta. Tätä taustaa vasten ei olekaan ihme, että auton käyttöä tarjotaan samalla logiikalla.

Toyota tarjoaa tällaista palvelua Toyota Kuukausitilaus -palvelun kautta. Palvelu on Toyotan tiedotteen mukaan osoittautunut kiinnostavaksi: palvelun tilaajien määrä on lyhyessä ajassa noussut nelinumeroisiin lukemiin.

Yksinkertaistettuna Toyota Kuukausitilaus on Suomessa toimiva suoratoistopalveluiden kaltainen, luottokortilla netin kautta maksettava auton käyttökokemus.

Palvelu mahdollistaa auton käytön kuukaudesta aina ylöspäin joustavasti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Palveluun sisältyy auton lisäksi kaikkien sen muiden kulujen paitsi polttoaineen kattaminen.

Niin huollot, rengasvaihdot, verot ja käyttömaksut kuin vakuutukset sisältyvät kuukausittaiseen veloitukseen.

Toyota Kuukausitilaus on joustava ratkaisu tilanteisiin, missä auton pidempiaikainen käyttö muilla, perinteisemmillä autonkäyttömuodoilla kuten omistajuudella tai rahoitusratkaisulla ei ole tarpeellista tai mahdollista.

Loppuvuodesta 2021 esitellään laajemmin Toyotan uusia liikkuvuuspalveluita Kinto-brändin alla.

Kinto tuottaa jo nyt Euroopan eri maissa erilaisia palveluita, joiden tehtävänä on tuottaa asiakkaillemme helppoja ja vaivattomia ratkaisuja niin arjen kuin juhlan liikkumishaasteisiin.

Esimerkiksi Ruotsissa Kinto Share -yhteiskäyttöpalvelu on Toyotan mukaan saavuttanut suuren suosion. Myös Toyota Kuukausitilaus tulee siirtymään osaksi Kinto-tarjontaa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!