Salon Passeliautolle jo kolmas Toyota Ichiban -jälleenmyyjäpalkinto

Salon Passeliauto Oy palkittiin 47 parhaan eurooppalaisen Toyota-jälleenmyyjän joukossa

Joka vuosi yli 2 500 Toyota-jälleenmyyjää kilpailevat Euroopassa keskinäisestä paremmuudestaan, ja 47 parasta palkitaan.

Nämä jälleenmyyjät ovat äärimmäisiä esimerkkejä sekä uniikista tavasta palvella asiakkaita että sitoumuksestaan olla “Best Retailer in Town”, alueensa parhaita jälleenmyyjiä.

Suomen parhaana Toyota-jälleenmyyjänä palkittiin Salon Passeliauto Oy, todetaan Toyotan tiedotteessa.

“Ichiban” tarkoittaa japaniksi “ensimmäistä”. Tämä on myös Toyota Motor Europe NV/SA:n (TME) vuosittain myöntämän jälleenmyyjäpalkinnon nimi.

Katso tästä muita Ichiban-voittajia.

Palkintogaala järjestettiin Saksan kauniissa alppimaisemissa Elmaun linnassa, samaisessa paikassa, jossa on pidetty lukuisia G7-maiden kokoontumisia. Palkitut jälleenmyyjät kutsuttiin gaalassa laajaan keskustelutilaisuuteen, jossa oli mukana sekä Toyotan korkeaa johtoa että muita inspiroivia kutsuvieraita.

Salon passeliauton toimitusjohtaja Antero Jokinen kertoo jo järjestyksessään kolmannesta Salon Passeliauto Oy:n saamasta Ichiban-palkinnosta.

– Olemme ylpeitä tästä palkinnosta ja nöyriä sen edessä, että liikkeemme sai tämän tunnustuksen. Mitään oikotietä onneen ei ole, vaan tämä palkinto on tulosta tinkimättömästä tiimityöstä kaikkien meillä työskentelevien ammattilaisten toimesta. Haluan kiittää tähän mahtavaan palkintoon johtaneesta tiestä niin kaikkia työntekijöitämme kuin ennen kaikkea asiakkaitamme.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here