Poliisi sai useita ilmoituksia Ruokolahden vaarallisesta ajosta

Ruokolahden Rasilassa liikkui lauantaina iltapäivällä henkilöauto josta poliisi sai useita ilmoituksia muuta liikennettä vaarantavasta ajotavasta.

Ilmoitusten perusteella ajoneuvo oli ollut ajoittain vastaantulevalla ajokaistalla ja suorittanut vaarallisia ohituksia.

Usean poliisipartion etsintöjen perusteella ajoneuvo löytyi Ruokolahden Rasilasta tieltä suistuneena ja ajoneuvon vieressä oli neljä ”silmin nähden” päihtynyttä ulkomaalaista miestä.

Alustavissa puhutteluissa ei selvinnyt kuka ajoneuvoa oli ajanut, poliisi otti kiinni kaikki neljä miestä ja kuljetti heidät Lappeenrannan poliisiasemalle.

Poliisi jatkaa asian tutkintaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, törkeänä rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Poliisi kiittää asiasta ilmoittaneita henkilöitä.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

1 KOMMENTTI

  1. Raskas työ vaatii raskaat huvit ja jos ei voi matkustaa kotimaahan tämän koronan takia riittävän usein pitää jotenkin yrittää keventää tilannetta täällä! !! HUOM. TÄMÄ OLI SARKASMIA! Eikös näitä ulkomaalaisia (työ?)miesporukoita liikkune paljonkin suomen teillä ja useinkin humalassa? Pitäisi olla kovemmat rangaistukset ja vähintään 5 vuoden karkoitus ja valvonta ettei tosiaankaan tulla maahan ennen aikojaan. Nyky rangaistukset taitaa olla aika lepsuja, vain olalle taputukset ja pikku-nuhteet. Sitä saa mitä tilaa!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!