Polestar esittelee Goodwodissa ensimmäistä kertaa prototyypin Polestar 5 -mallista 

Polestar esittelee ensimmäistä kertaa prototyypin Polestar 5 -mallista vuoden 2022 Goodwood Festival of Speed -tapahtumassa 23.–26. kesäkuuta.

Polestar 5 on suorituskykyinen sähköinen 4-ovinen GT-malli, jolla on aitoja urheiluauton ominaisuuksia. Se perustuu vuonna 2020 esiteltyyn Precept-konseptiautoon.

Ison-Britannian tiimi on saanut tilaisuuden työskennellä uuden mekaanisen ratkaisun parissa ja suunnitellut ja kehittänyt ainutlaatuisen liimattua alumiinia käyttävän alustan. Tuloksena syntynyt ajodynamiikka vastaa auton muotoilun herättämiin odotuksiin.

Uuden huippuluokan sähköisen voimansiirron kehitystyö jatkuu Ruotsissa. Uusi takasähkömoottori tarjoaa erinomaista tehoa ja 800 voltin arkkitehtuurin. Yhdessä tehokkaan etusähkömoottorin kanssa tavoitteena on kehittää tehoa 650 kW (884 hv) ja vääntöä 900 Nm.

Polestar 5 ajaa ylös Goodwoodin kuuluisaa kukkulaa kahdesti päivässä muiden ensiesittelyssä olevien autojen ryhmässä. Auton lanseeraus on suunniteltu vuodelle 2024.

Polestar 5 on kolmas kolmesta uudesta sähköautosta, jotka Polestar julkaisee kolmen vuoden aikana. Kaksi ensimmäistä ovat sähköiset SUV-mallit Polestar 3 ja Polestar 4.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN  PÄIVITTÄINEN UUTISKIRJE //  

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here