Päihtyneet kuljettajat yrittivät harhauttaa poliisia

Vahvassa humalassa ollut kaksikko tavattiin liikenteestä sunnuntaina 22.1. kahden aikaan yöllä Vantaalta. Tapahtumat saivat alkunsa, kun liikennepoliisisektorin partiot mittasivat kehä 3:lla henkilöautolle nopeudeksi 168 km/h.

– Partio kääntyi auton perään ja tavoitti sen Voutilan suoralla. Partion kytkiessä pysäytysvalon päälle kuljettaja hiljensi huomattavasti nopeutta, mutta jatkoi ajoaan vielä noin kilometrin matkan viidenkympin vauhdilla. Partion ajaessa auton rinnalle se havaitsi, että kuljettaja ja hänen vieressään ollut henkilö vaihtoivat ajossa paikkojaan, kertoo rikoskomisario Jere Pääkkönen.

– Auto saatiin pysäytettyä ajamalla poliisiauto sen eteen. Molemmat kuljettajat puhalsivat törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävät lukemat ja molemmille tehty huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinin osalta. Miehet otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä ja heidän molempien epäillään syyllistyneen törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen lisäksi myös törkeään rattijuopumukseen sekä huumausaineen käyttörikokseen, Pääkkönen jatkaa.

Kiinnostaako autot ja liikenne? Tilaa tästä Autotodayn uutiskirje!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän