Opel monipuolisella mallistolla ensi vuoteen

Opel-mallisto uudistuu vahvasti mallivuodelle 2022: vielä tänä syksynä lanseerataan uusi Opel Grandland, täyssähköinen 7-paikkainen Opel Combo-e Life ja malliston suurin tavara-auto Opel Movano, joka on saatavana sekä täyssähköisenä että dieselmoottorilla.

Opel-mallistoon kuuluu kuusi sähköistettyä henkilöautomallia ja kolme tavara-autoa. Samalla koko malliston hinnoittelua ja varustelua on terävöitetty.

Valittavana kolme uutta katumaasturia

Opelin katumaasturit ovat kaikki uudistuneet vuonna 2021. Hintaluokassaan tilava Opel Crossland hyökkää B SUV -segmenttiin kilpailukykyisellä Comfort 110 -mallilla hintaan 18 990 euroa. Vastaava malli automaattina, 130 hevosvoimaisella bensiinimoottorilla, alkaen 21 390 euroa.

Samaan segmenttiin kuuluva uusi Opel Mokka on kompakti vaihtoehto tässä autoluokassa: Mokka Comfort 100 manuaalivaihteisena alkaen 20 390 euroa ja 130-hevosvoimaisena automaattina alkaen 23 390 euroa.

Suuri C SUV -segmenttiin kuuluva, uudelle mallivuodelle uusiutuva Opel Grandland tarjoaa hyvin varustellun Comfort-mallin manuaalina alkaen 28 390 euroa ja automaattina 30 390 euroa.

Automalli jokaiseen kokoluokkaan ja elämäntilanteeseen

Opelin henkilöautomallistosta löytyy myös vaihtoehtoja. Opel Corsan osalta Suomen tuontiohjelmassa on hyvin vakiovarusteltu Opel Corsa Innovation 75 hintaan 15 990 euroa.

Corsa Innovationin vakiovarusteisiin kuuluvat mm. led-ajovalot, 16 tuuman kevytmetallivanteet ja 7 tuuman Infotainment sisältäen Apple CarPlay ja Android Auto -valmiuden.

Ennen uuden Opel Astran lanseerausta asiakkaille on tarjolla Astra Sports Tourer sekä bensiini- että dieselmoottorilla. Astra Sport Tourer Classic 110 hv Turbo maksaa nyt 20 990 euroa.

Opel-malliston lippulaiva, ylellinen Opel Insignia tarjotaan automaattivaihteisena alkaen 32 390 euroa – ja vain noin kolmen tuhannen euron lisähinnalla tarjolla on jo erittäin tasokas Executive-varustetaso.

Tällöin Opel Insigniassa on vakiona muun muassa AGR-nahkaverhoilut urheiluistuimet, LED Pixel -ajovalot ja erittäin kattavat kuljettajan turvallisuutta tukevat vakiovarusteet.

Sähköautoja alle 30 000 euroa

Opel on uudistanut täysin mallivuoden 2022 sähköautojen hinnoittelun. Hankintatuki ja autoverovapaus huomioiden, täyssähköisen Corsa-e:n saa omakseen nyt alkaen 27 390 eurolla – ja kompaktin katumaasturin Mokka-e:n 29 390 eurolla.

Uuden Grandland lataushybridin hinnat alkavat 39 390 eurosta. Uusi Grandland on saatavissa myös nelivetona. Nelivetoisen 300 hv Grandlandin hinta alkaa 45 390 eurosta.

Sähköisiä henkilöautomalleja täydentävät 7-paikkainen Combo-e ja 9-paikkainen Zafira-e. Tavara-automallisto tarjoaa kompaktin Combo-e Cargon, vuoden pakettiautoksi 2021 valitun Vivaro-e:n ja uudistuneen Movano-e:n.

www.opel.fi

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!