MP-messujen kävijä voi voittaa ainutlaatuisen moottoripyörän

Kuva: Messukeskus.

MP 20 -moottoripyörämessujen pääsylipun oston yhteydessä voi ostaa hyväntekeväisyysarvan, jolla voi voittaa moottoripyörärakentaja Janne Juntusen rakentaman moottoripyörän.

Hyväntekeväisyyspyörä on rakennettu 2019 Indian Scoutin runkoon. Arvontalipukkeista saaduilla tuloilla tuetaan nuorten moottoripajatoimintaa.

Moottoripyörän arvontaan voi osallistua ostamalla MP-messuille 25 euroa maksavan pääsylipun, joka sisältää arvontalipukkeen. Erillisiä arvontalipukkeita (10 euroa) myydään MP-messuilla, mutta niitä ei voi ostaa erikseen verkkokaupasta.

Moottoripyörän arvonta tehdään myytyjen arvontalipukkeiden kesken. Moottoripyörän voittaneen arvontalipukkeen numero tai voittajan nimi ilmoitetaan tapahtuman verkkosivuilla ja facebook-sivuilla. Arvonnan järjestää Nuori Kirkko ry.

Tukea nuorten moottoripajatoimintaan

MP-messuilla nähdään, miten hyväntekeväisyysmoottoripyörää kootaan ja Nuori Kirkko ry on kertomassa toiminnastaan. Nuori Kirkko ry:n moottoripajatoiminnan tavoitteena on vahvan sosiaalisen tuen antaminen nuorille.

Nuoret toimivat moottoripajoilla, joissa on saatavilla moniammatillista tukea ja ohjausta. Pajoilla nuoret saavat myös työkokemusta.

Tuettavia moottoripajoja on 34 eri puolilla Suomea ja niissä käy säännöllisesti 600-700 nuorta. Toimintaa ohjaa 70 vapaaehtoista aikuista.

Valtakunnallista moottoripyörätoimintaa koordinoi Veijo Kiviluoma Nuori Kirkko ry:stä.

– Tuen saaminen on tärkeätä, koska yksittäisten pajojen resurssit tehdä tätä työtä ovat rajalliset. Tuen avulla moni nuori pääsee moottoripajatoimintaan mukaan, kertoo Kiviluoma.

Tuttu kaveri MP-messuilta

Moottoripyörärakentaja Janne Juntunen on ollut mukana MP-messujen rakennettujen moottoripyörien Petrol Circus Custom Bike Show’ssa jo vuodesta 2016 ja voittanut useita palkintoja.

Hän on jo useana vuotena peräkkäin ollut mukana työnäytöksissä takomassa moottoripyörän osia. Vuonna 2019 Juntusen rakentama Honda CBR900 Snow White -moottoripyörä voitti Street-luokan ja Näyttelyn paras pyörä -palkinnon.

Katso ja kuuntele Juntusen tarina youtubessa: https://m.youtube.com/watch?v=iXsnPB-lrAI
Seuraamme projektin edistymistä myös MP-messujen facebookissa: https://www.facebook.com/mpmessut/

MP 20 -messut järjestetään 31.1. – 2.2.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuma on Pohjoismaiden suurin moottoripyöränäyttely. Viime kerralla messuilla vieraili 57 000 motoristia. MP-messujen yhteydessä järjestetään vuosittain Suomen suurin rakennettujen moottoripyörien näyttely Petrol Circus Custom Bike Show, jossa on esillä yli 100 moottoripyörää. MP-messut järjestää Messukeskus Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta.

www.mpmessut.fi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here