Motorola Solutions ajattaa verkkoon kytketyn poliisiauton Euroopan läpi Helsinkiin

Motorola Solutions esittelee ajoneuvoon integroidun teknologiaekosysteeminsä tuomalla Connected Vehicle -ajoneuvon Euroopan kaduille sen matkatessa kohti Helsingissä järjestettävää Critical Communications World -tapahtumaa (23.-25.5.).

Pelastushenkilökunnan partioidessa jaettu tilannetieto on välttämätöntä. Motorola Solutionsin videoturvajärjestelmät, digitaaliset todisteiden hallintaratkaisut ja kaksisuuntaiset handsfree-radiot tuovat valvontakeskuksen toiminnallisuuden osaksi ajoneuvoa.

Tämä mahdollistaa etulinjan tiimeille jatkuvan tiedonsaannin, mikä on olennaista niin turvallisuuden kuin reagoinninkin kannalta.

Connected Vehicle -poliisiauto aloittaa matkansa Tanskasta ja kulkee sen jälkeen ympäri Eurooppaa esitellen siihen integroituja ratkaisuja sekä asiakkaille että medialle. Reitti kulkee Tanskan, Ruotsin ja Norjan kautta Suomeen, jossa ajoneuvo on Motorola Solutions -osaston keskipiste Critical Communications World -tapahtumassa.

Tapahtuman jälkeen ajoneuvo kiertää Belgian, Saksan, Luxemburgin ja Ranskan läpi palaten Motorola Solutionsin Innovation Centeriin Iso-Britanniaan.

Verkkoon kytketty ajoneuvo on varustettu kehittyneillä kameroilla ja videoanalytiikalla sekä uusimmilla TETRA-radioratkaisuilla, jotka auttavat etulinjan tiimejä tarkkailemaan ja analysoimaan kaikkea ajoneuvon sisä- ja ulkopuolella tapahtuvaa.

Auto tottelee äänikomentoja, mikä tekee ajamisesta turvallisempaa. Skannaamalla jatkuvasti ympäristöään ajoneuvo tunnistaa ja lähettää välittömiä uhkia koskevia hälytyksiä. Lisäksi se tarjoaa työkalut, joita tarvitaan tietojen ja todisteiden käsittelemiseen, jakamiseen ja tallentamiseen – tarkasti ja tehokkaasti.

Connected Vehicle -ajoneuvon mukana kulkevat ratkaisut

  • M500-autovideoratkaisu – Tehokas autovideojärjestelmä, jonka LTE-yhteys mahdollistaa jatkuvan videosuoratoiston, reaaliaikaiset hälytykset ja todisteiden talteenoton.
  • PSCore-mobiilisovellus – Apple CarPlayn kanssa integroitu PSCore mahdollistaa operatiivisten tehtävien hallinnan äänikomentojen avulla tien päällä. Sovellus integroituu olemassa oleviin taustajärjestelmiin ja -ratkaisuihin, mukaan lukien ANPR-ratkaisut.
  • Vartaloon kiinnitettävä VB400-kamera – Kestävät, tehokkaat, vartalokamerat mahdollistavat korkealaatuisen videomateriaalin tallentamisen ja videon suoratoiston, mikä parantaa tilannetietoisuutta.
  • MXM7000 mobiiliratkaisut – Erittäin turvallinen moderni puhe- ja dataviestintätekniikka, jossa TETRA yhdistyy WiFi- ja 4G LTE -yhteysvaihtoehtoihin.
  • Kaksisuuntainen MXP600-radio – Kestävä, kevyt kannettava TETRA-radio, jossa on älykäs mikrofonitekniikka taustamelun vaimentamiseen.

Motorola Solutionsista

Motorola Solutions, maailman johtava yleisen turvallisuuden ja yritysturvallisuuden toimittaja, tarjoaa integroidun teknologiaekosysteemin, joka kattaa maamatkaviestinnän, videoturvallisuuden ja komentokeskukset. Tukipalvelumme ylläpitävät näitä ratkaisuja, joiden avulla luomme turvallisempia yhteisöjä ja autamme yrityksiä pysymään tuottavina ja turvallisina. Motorola Solutionsilla astumme uuteen aikakauteen yleisen turvallisuuden ja turvallisuuden alalla. Lisätietoja saat vierailemalla osoitteessa www.motorolasolutions.com.

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän