Matkailuajoneuvoja hankitaan ennätystahtiin

Huhtikuussa 2021 Suomessa rekisteröitiin 392 uutta matkailuajoneuvoa, mikä osoitti vuoden takaiseen ajankohtaan verrattuna ennätyksellisesti liki 86 prosentin
kasvua!

– Matkailuajoneuvojen kaupassa asiakkaat arvostavat mm. ajoneuvojen hyvää varustelutasoa ja mukavuutta, ympärivuotisen harrastamisen ja omavaraisuuden mahdollistavaa tekniikkaa, sekä hyvää palvelua. Uusiin matkailuajoneuvoihin ollaan valmiita panostamaan ja käytetyistä ajoneuvoista saa nyt hyvän hinnan, toteaa tiedotteessa matkailuajoneuvotuojat ry:n toiminnanjohtaja Mika Jokinen.

Uusia matkailuvaunuja rekisteröidään ahkerasti

Huhtikuussa rekisteröitiin 151 uutta matkailuvaunua, mikä osoittaa edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna liki 107 prosentin kasvua. Kokeneet harrastajat haluavat panostaa laadukkaisiin vaunuihin ja myös nuoret perheet ovat löytäneet harrastuksen, joka halutaan heti aloittaa hyvällä ja turvallisella ajoneuvolla – kohtuulliseen hintaan!

Tehdasvalmisteisia matkailuautoja rekisteröitiin yhteensä 241 kpl. Kasvua edellisen vuoden huhtikuuhun verrattuna oli liki 75 prosenttia. Muita matkailuautoja rekisteröitiin 30 kpl.

Kaikkiaan matkailuautoja rekisteröitiin huhtikuussa 271 kpl, mikä osoittaa liki 75 prosentin kasvua. Suosituimpia ovat puoli-integroidut mallit.

Uusia retkeilyautoja rekisteröidään myös edelleen ahkerasti. Liikkumisen helppoutta arvostetaan ja ajoneuvojen tarjonta on monipuolinen.

Kun tarkastellaan huhtikuun rekisteröintejä vuosina 2015–2021, huhtikuu oli ennätyksellinen uusien matkailuajoneuvojen myyntikuukausi.
Verrattuna jakson toiseksi parhaaseen myyntikuukauteen 2019, uusien matkailuajoneuvojen rekisteröinnit kasvoivat 45 prosenttia. Matkailuautojen 31 prosenttia ja -vaunujen 75,5 prosenttia.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!