Kysymysmainos, malli 3

Vieressä oikealla toimiva kysymysmainos artikkelin sivuputkessa.

Alla mainoksen sisältö ja kulku kuvina. Vasemmalla kysymys ennen kuin siihen on vastattu. Ja oikealla kysymys, johon on vastattu. Mainoksessa on jokin kiinnostava kysymys ja kaikille tuttu ongelma tai tarve sekä mahdollisesti siihen liittyvä lyhyt selite. Vastaaminen näyttää ratkaisun kysymyksessä esitettyyn ongelmaan tai tarpeeseen. Video ja lyhyt selite esittävät ratkaisun.

 

Vastausvaihtoehtojen on hyvä olla lyhyitä, enintään niitä voi olla kymmenen, mutta tässäkin ehkä parhaiten toimii muutama selkeä vastausvaihtoehto.

Kysymyksessä tulee olla jokin kuva. Vastauksessa tulee olla Youtube-video.

Vastauksen alaosaan voidaan liittää linkki mainostajan sivulle. Esim. Tule hakemaan kunnon pesuaineet täältä.

Mainos näytetään artikkelisivulla sivuputkessa. Mainos voidaan liittää haluttaessa vain tiettyjen kategorioiden artikkeleihin.

Mainos voi haluttaessa näkyä myös sivustolla https://poltaire.fi/ Siellä mainoksen äänestämisestä näkyy myös tilastotietoa (Suomen kartta, paikannusta, äänestyshistoriaa graafina). Mainoksesta itsestään näkyy, kuinka monta kertaa sitä on klikattu eli äänestetty. Tyypillisesti kysymyksiä klikataan enemmän kuin tavallisia mainoksia. Vastauksessa näkyvää mainosvideota voi katsella milloin vain.

Mainoksen hinta: 30 euroa CPM + alv.

Saman mainoksen voi upottaa myös johonkin toiseen verkkopalveluun. Tästä tulee sopia erikseen.

Ota yhteyttä myyntiimme. Lähetä kysymys ja vastausvaihtoehdot tekstinä, kuva tiedostona sekä linkki Youtube-videoon, niin teemme kysymysmainoksen valmiiksi ja julkaisemme sen haluttuna ajankohtana.