Kysymysmainos, malli 1

Vieressä oikealla on toimiva kysymysmainos artikkelin sivuputkessa.

Alla mainoksen sisältö ja kulku. Vasemmalla kysymys ennen kuin siihen on vastattu. Ja oikealla kysymys, johon on vastattu. Mainoksessa on jokin kiinnostava kysymys, ja mahdollisesti siihen liittyvä lyhyt selite. Vastausvaihtoehtojen on hyvä olla lyhyitä, enintään niitä voi olla kymmenen, mutta tässäkin ehkä parhaiten toimii muutama selkeä vastausvaihtoehto.

Kysymyksessä tulee olla jokin kuva. Sama kuva voi olla vastauksessa, mutta vastaukseen voi liittää myös Youtube -videon.

 

Vastauksen alaosaan voidaan liittää linkki mainostajan sivulle. Esim. Tule valitsemaan oma värisi täältä.

Mainos näytetään artikkelisivulla sivuputkessa. Mainos voidaan liittää haluttaessa vain tiettyjen kategorioiden artikkeleihin.

Mainos voi haluttaessa näkyä myös sivustolla https://poltaire.fi/ Siellä mainoksen äänestämisestä näkyy myös tilastotietoa (Suomen kartta, paikannusta, äänestyshistoriaa graafina). Mainoksesta itsestään näkyy, kuinka monta kertaa sitä on klikattu eli äänestetty. Tyypillisesti kysymyksiä klikataan enemmän kuin tavallisia mainoksia. Vastauksessa näkyvää mainosvideota voi katsella milloin vain.

Mainoksen hinta: 30 euroa CPM + alv.

Saman mainoksen voi upottaa myös johonkin toiseen verkkopalveluun. Tästä tulee sopia erikseen.

Ota yhteyttä myyntiimme. Lähetä kysymys ja vastaukset tekstinä, kuva tiedostona sekä linkki Youtube-videoon, niin teemme kysymysmainoksen valmiiksi ja julkaisemme sen haluttuna ajankohtana.