Kysymysmainos, kampanja

Vieressä oikealla on toimiva kysymysmainos artikkelin sivuputkessa (lomaketta ei ole mukana).

Alla mainoksen sisältö ja kulku kuvina. Vasemmalla kysymys ennen kuin siihen on vastattu. Ja oikealla kysymys, johon on vastattu. Mainoksessa on jokin kiinnostava kysymys ja kaikille tuttu ongelma tai tarve sekä mahdollisesti siihen liittyvä lyhyt selite. Vastaaminen näyttää ratkaisun kysymyksessä esitettyyn ongelmaan tai tarpeeseen. Video ja lyhyt selite esittävät ratkaisun.

Vastaukseen voidaan littää myös lomake, jossa vastaaja voi halutessaan antaa yhteystietonsa. Tähän voidaan suunnitella jokin palauteprosessi, vaikkapa esimerkiksi niin, että yhteystietonsa antaneet kutsutaan koeajoon ja heille annetaan siinä yhteydessä jokin aiheeseen liittyvä lahja. Tai jotakin muuta.

 

 

Lomake on näkyvillä, kun lukija äänestää ja vastaus tulee näkyville ensimmäisen kerran. Kun lukija katselee sivua seuraavan kerran, lomaketta ei enää tule näkyville.

Vastausvaihtoehtojen on hyvä olla lyhyitä, enintään niitä voi olla kymmenen, mutta tässäkin ehkä parhaiten toimii muutama selkeä vastausvaihtoehto.

Kysymyksessä tulee olla jokin kuva. Vastauksessa tulee olla Youtube-video.

Mainos näytetään artikkelisivulla sivuputkessa. Mainos voidaan liittää haluttaessa vain tiettyjen kategorioiden artikkeleihin.

Mainos voi haluttaessa näkyä myös sivustolla https://poltaire.fi/ Siellä mainoksen äänestämisestä näkyy myös tilastotietoa (Suomen kartta, paikannusta, äänestyshistoriaa graafina). Mainoksesta itsestään näkyy, kuinka monta kertaa sitä on klikattu eli äänestetty. Tyypillisesti kysymyksiä klikataan enemmän kuin tavallisia mainoksia. Vastauksessa näkyvää mainosvideota voi katsella milloin vain.

Saman mainoksen voi upottaa myös johonkin toiseen verkkopalveluun. Tästä tulee sopia erikseen.

Ota yhteyttä myyntiimme ja suunnittelemme mielellämme mainoskampanjan yhdessä.