Kuljetusyhtiön rengasasiat ulkoistettu rengasvalmistajalle — sopimus kattaa 3 000 rengasta

Pohjoismainen bulkkilogistiikkakonserni Powder-Trans on solminut uuden monivuotisen sopimuksen ajoneuvojensa ympäristöoptimoiduista renkaista.

Michelin vastaa tulevina vuosina Powder-Transin ajoneuvojen renkaiden toimituksista, huollosta ja kehittämisestä, todetaan yhtiöiden tiedotteessa.

Powder-Transin ajoneuvokanta käsittää tänään 120 kuljetusyksikköä, joissa on yhteensä yli 3 000 rengasta. Uusi yhteistyö vähentää tiedotteen mukaan renkaiden ympäristökuormitusta.

Sopimus sisältää kaikki tarvittavat renkaiden vaihdot, seurannan, raportoinnin ja ennen muuta käytön ja kulutuksen optimoinnin. Yhteistyö kattaa tiedotteen mukaan myös jatkuvan oikeiden raaka-aineiden valinnan ja mahdollistaa renkaiden käyttöiän paremman optimoinnin.

– Punnitsemme yhdessä erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja esimerkiksi paremman polttoainetalouden, kuljetuskapasiteetin ja renkaiden kestävyyden aikansaamiseksi, kertoo Key Account Manager Jari Havelin, Michelin Nordicistä.

Michelinille yhteistyö merkitsee myös, että yritys saa tärkeitä tietoja Pohjoismaiden maanteistä ja sääolosuhteista, dataa, jota puolestaan käytetään tutkimukseen ja tuotekehitykseen tulevaisuuden vihreiden liikkumistapojen aikaansaamiseksi.

– Powder-Transille yhteistyö on tärkeää, koska huomioitavia ympäristö- ja liikenne-turvallisuusnäkökohtia on raaka-aineista ja valmistuksesta aina renkaiden kierrätykseen, korostaa toimitusjohtaja Fredrik Blomqvist.

Renkaat ovat keskeisessä asemassa Powder-Transin liikenneturvallisuustyössä, johon tänä vuonna on kuulunut myös liukkaan kelin ajoharjoittelua, joka jatkuu vielä yhdellä kurssilla kuluvana syksynä. Ajoneuvoihin vaihdetaan syksyn aikana vastakehitetyt Michelin Multigrip -talvirenkaat. Ajoneuvojen eturenkaat ja vetävät renkaat korvataan uusilla renkailla talvikauden usein vaikeita tieolosuhteita varten.

– Luomme tällä toimenpiteellä edellytyksiä lisätä liikenneturvallisuutta sekä kuljetustemme toimitusvarmuutta, Blomqvist korostaa.

Powder-Trans
Powder-Trans-konserni on pohjoismainen kuljetusyritys. Yhtiö on perheomisteinen bulkkilogistiikkaan erikoistunut kuljetusyritys joka on toiminut kuljetusalalla lähes 50 vuotta. Powder-Trans tarjoaa kansainvälisiä kuljetus- ja logistiikkapalveluja bulkkikuljetuksille Pohjoismaissa, Baltiassa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa.

Powder-Trans -konsernilla on liikenteessä 120 kuljetusyksikköä. Liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on 220 henkeä.

Konsernin pääkonttori, terminaali, korjaamo ja varasto sijaitsevat Liedossa lähellä Turkua ja Ruotsissa on konttori, terminaali ja varasto Landskronassa eteläisessä Ruotsissa sekä varikko Köpingissä ja konttori Tukholmassa.

www.powder-trans.fi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!