Kotimainen korivalmistaja tehnyt Renaultin alustan päälle pakettiauton

NEK ja Renault Trucks ovat yhdessä kehittäneet uuden konseptin matalalle alustalle rakennetun Bringoksi nimetyn -pakettiauton.

Bringo sisältää Renault Trucks Master matalan alustan ja päällirakentaja NEK:in korin yhdessä, vakioituna ja kustannustehokkaana pakettiratkaisuna.

Master Bringo on B-kortilla ajettava vaihtoehto tilaavaa pakettiautoa harkitsevalle. Ramppi ja matala lattia tekevät raskaidenkin tavaroiden lastaamisesta helppoa.

– Koska Renault Trucks Master Bringo on rakennettu matalalle alustalle, säästetään painossa ja hinnassa, kun takalaitanostinta ei tarvitse asentaa. Tämän takia myös hinnoittelu pysyy asiakasystävällisenä ja kustannustehokkaana. Haluamme tehdä pakettiautohankinnan mahdollisimman helpoksi, jotta esim. jakeluyritykset, kaupat, vuokraamot tai vaikkapa muuttoyritykset voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa, myyntijohtaja Pasi Gerpe Renault Trucksilta kertoo.

Kuva: Renault Trucks.

Ergonominen ja turvallinen työympäristö

Ramppi ja matala lattia tekevät raskaidenkin tavaroiden lastaamisesta helppoa. Bringo tarjoaa turvallisen työympäristön, on helppokäyttöinen ja B-kortilla ajettava. Kompaktin kokoisen ajoneuvon sisätila on räätälöitävissä moneen käyttöön, ruokakuljetuksista postin ja tavaran jakeluun jne.

Ruokakuljetukset hygieenisesti

Kuumana kuljetettavien elintarvikkeiden lämpötilan täytyy pysyä vähintään +60 °C:ssa. Bringo voidaan varustaa niin, että kaikki vaaditut kriteerit täyttyvät ja tasainen kuljetuslämpötila voidaan ylläpitää koko kuljetuksen ajan.

Bringo ehkäisee myös elintarvikkeiden saastumista. Kuljetustilan antibakteerisilla pinnoilla kuolee 99 % kaikista patogeeneista 24 tunnin aikana. Bringo on päättäjälle turvallinen hankinta, sillä se täyttää kaikki elintarvikeviranomaisen ruokakuljetuksille asettamat vaatimukset.

Renault Trucks Master Bringon saa myös täyssähköisenä versiona.

Bringo -kotisivut: www.nek.fi/bringo

Bringo -myynti Renault Trucks ja Volvo Trucks jälleenmyyjiltä kautta maan:
Volvo Truck Center, Wetteri Power Oy, Käyttöauto Trucks, Raskaspari Oy
Auto-Kilta Trucks.

Renault Trucks Master Platform

Moottori

Teho 145 hv/107 kW – 3500 r/min

Vääntö 360 Nm 1500 – 2500 r/min

Vaihteisto Manuaali

Varusteina mm.:

Levennetty takaraideväli
Ilmastointi
Webasto

Kokonaismassa 3500kg, B-ajokortti

Perusvarusteltuna kantavuus 1100kg

Koriin ja autoon saatavissa laajasti lisävarusteita eri kuljetustarpeisiin.

Korin ulkopituus 4400 mm, ulkoleveys 2250 mm
Sisäpituus 4320 mm, sisäleveys 2170 mm
Korin sisäleveys pyöräkotelojen välissä n. 1350 mm
Korin sisäkorkeus 2230 mm
Kokonaiskorkeus n. 2890 mm

 

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!