Goodyearilta uusi kesärengas SUV-malleihin

Goodyear on ilmoittanut uusimman SUV-kesärenkaansa, EfficientGrip 2 SUV:n, lanseerauksesta.

EfficientGrip SUV -renkaan uusi malli EfficientGrip 2 SUV tarjoaa Goodyearin tiedotteen mukaan poikkeuksellisen kulutuskestävyyden ja sen suorituskyky on tiedotteen mukaan vahva sekä märällä että kuivalla kelillä.

Katumaastureiden osuus uusien autojen kokonaismyynnistä Euroopassa oli 37 prosenttia vuonna 2020. Vuoteen 2025 mennessä tämän osuuden ennustetaan nousevan 43 % prosenttiin[1].

Kaksi tärkeintä ominaisuutta, joita katumaasturikuskit toivovat renkailta, ovat erinomaiset jarrutus- ja pito-ominaisuudet märillä teillä[2].

EfficientGrip 2 SUV -mallin parempi kulutuskestävyys ja korkea suorituskyky on Goodyearin mukaan saavutettu useilla innovatiivisilla ominaisuuksilla:

  • 25 % parempi kilometritulos verrattuna EfficientGrip SUV -malliin[3] Goodyearin Mileage Plus -teknologian ansiosta, joka tekee pinnasta erittäin kimmoisan ja joustavan, jolloin pinta kestää paremmin murtumatta huonokuntoisia teitä laajalla lämpötila-alueella.
  • Lyhyempi jarrutusmatka märillä pinnoilla pitempien tartuntasärmien ansiosta, joiden määrää on lisätty, sekä seoksen alhaisemman jäykkyyden ansiosta, mikä tehostaa vedenpoistoa.
  • Lyhyempi jarrutusmatka kuivalla kelillä suuremman kosketuspinnan ja pinnan keskiosan suurempien ripojen ansiosta.

Mallistoon sisältyy 52 uutta kokoa, jotka kattavat vannekoot 16 tuumasta 22 tuumaan.

Goodyearin mukaan EfficientGrip 2 SUV -renkaat soveltuvat myös sähköautojen vaatimuksiin.

[1] IHS Global Insights

[2] IPSOS-yhtiön tutkimus ominaisuuksista ja eduista, joulukuu 2018

[3] Sisäinen testi, verrattuna edeltäjään EfficientGrip SUV

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!