Bentelyn GT-malleihin tumma tyylipaketti

Bentley GT – ja GT Convertible -malleihin voi nyt valita tyylipaketin mustalla vaihtoehdolla kromin sijaan.

Mulliner Blackline -tyylipaketti tuo nelipaikkaiseen autoon tummemmat sävyt. Blackline-tyylipaketti on nyt saatavana lisävarusteena koko Bentley-mallistoon.

Bentleyn räätälöintiosasto Mullinerin käsityöläisten luomuksessa, GT Mulliner Blacklinessa, on paljon uutta verrattuna nykyisiin GT- ja GT Convertible Mulliner -versioihin.

Kuva: Bentley.

Uusi sisustusvaihtoehto on vastaus kysyntään, sillä jo 38 prosenttia Continental GT -mallien tilaajista on valinnut tumman vaihtoehdon.

Blackline-versiossa kaikki perinteisesti kromatut yksityiskohdat, esimerkiksi jäähdyttimen kehys, ovat mustia – Bentleyn keulamerkkiä lukuun ottamatta.

GT Mullinerille tyypillisten sivupeilien väri Blackline-versiossa on kiiltävä Beluga Black. Tunnusomaiset siiven malliset ilmanottoaukot ovat mustat ja ne on viimeistelty Mullinerin logolla.

Mustassa jäähdyttimen säleikössä on kolmiulotteisen vaikutelman tuova vaalea ritilä. Alemman puskurin säleiköt on viimeistelty mustiksi.

22-tuumaiset vanteet

GT Mulliner Blackline -malleissa on myös 22-tuumaiset mustaksi maalatut vanteet, sekä aina vaakatasossa pysyvä, kromireunustettu B-logo. Lähitulevaisuudessa vaihtoehtona saa myös mustat Mulliner-vanteet, joihin tuovat kontrastia kiillotetut yksityiskohdat.

GT Mulliner Blacklinen ylellinen ja huomiota herättävä sisustus säilyy samana nykyisen Mulliner-version kanssa. Näin asiakkailla on mahdollisuus valita mitkä tahansa väriyhdistelmät Mullinerin laajasta valikoimasta sekä kahdeksasta suositellusta Bentleyn kattavasta nahka- ja lankavalikoimasta koostetusta kolmen värin yhdistelmästä.

Kuva: Bentley.

Osana Mulliner Driving Specification -vakiovarustelua istuimissa, ovipaneeleissa sekä takapaneeleissa on Bentleyn ”Diamond in Diamond” -timanttitikkaus. Tämä tarkoittaa kontrasti- ja korostusompeleita koko verhoilun timanttikuvioinnissa.

Jokaisen auton ohjaamossa on lähes 400 000 ommelta – täsmälleen 712 ommelta jokaisessa timanttikuviossa – ja kaikki ompeleet kohdistuvat tarkasti timanttimuodon keskustaan.

Tämä on osoitus käsityötaidosta autoalalla.

Valittavana on joko Bentleyn ikoninen kuusilitrainen, 635 hv:n W12-kaksoisturbomoottori tai dynaaminen nelilitrainen 550 hv:n V8-moottori. Molemmat moottorit tarjoavat pitkän toimintamatkan ja vaivatonta suorituskykyä, jota huippuluokan Grand Tourerilta odotetaan.

Kuva: Bentley.

Blackline-version lisäys Mulliner GT-mallivalikoimaan vahvistaa Bentleyn asemaa maailman johtavana ylellisten urheilullisten Grand Tourer -mallien valmistajana.

Samalla Bentley tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja vaativimmille asiakkaille, jotka haluavat autojensa olevan yhtä ainutlaatuisia kuin heidän oma persoonallisuutensa.

Bentley Mulliner – maailman vanhin autojen koriräätäli

Bentley Mulliner tunnetaan automaailmassa kaikkein yksilöllisimmistä valmistetuista Bentley-malleista.

Bentley Mulliner on valmistanut käsityönä yli 1 000 ainutlaatuista autoa vaativimmille asiakkaille, jotka haluavat autonsa olevan täsmälleen heidän persoonallisuuteensa sopivia.

Bentley Mulliner on korirakennuksen synnyinsija ja maailman vanhin autokorien valmistaja, jolla on kolme erillistä, omaan osaamisalueeseen keskittyvää divisioonaa: Bentley Mulliner Coachbuilt, Bentley Mulliner Classic ja Bentley Mulliner Collections.

Kuva: Bentley.

Bentley Mulliner Coachbuilt tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden työskennellä yhteistyössä erikoistuneen suunnitteluryhmän kanssa luodakseen itselleen ainutlaatuisen auton materiaalivalinnoilla ja erityisesti heille valituilla vaihtoehdoilla.

Bentley Mulliner Bacalar on esimerkki tästä. Bentley Mulliner Classic valmistaa klassisia, käsintehtyjä malleja, joista ensimmäinen oli Blower Continuations -sarja.
Bentley Mulliner Collections valmistaa asiakkailleen jatkossakin ylellisiä luksusversioita Bentleyn perusvalikoimasta ja tarjoaa lisäksi mahdollisuuden personoida ja varustella lisää uutta Bentleytään.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!