Nyt voit vielä olla mukana nimeämässä Seatin tulevaa SUV-mallia

14.9.2017 16.45

 

Alboran, Aranda, Avila tai Tarraco. Yksi näistä espanjalaisista paikannimistä tulee olemaan Seatin uuden, vuonna 2018 markkinoille tulevan SUV-mallin nimi, kertoi Seatin toimitusjohtaja Luca de Meo Frankfurtin autonäyttelyssä.

Suosikkiehdokastaan voi äänestää syyskuun 25. päivään saakka verkossa osoitteessa seat.es/buscanombre tai seat.com/seekingname. Eniten ääniä saanut paikannimi on voittaja.

Nämä neljä finaaliin päässyttä ehdotusta läpäisivät toiseksi viimeisen vaiheen kilpailussa, joka määrittää nimen Seatin suurimmalle SUVille, Atecan ja Aronan seuraajalle.

Neljä finalistia Alboran, Aranda, Avila ja Tarraco

Alboran: Alboráninmeri on Välimeren läntisin alue ja siellä elää Euroopan merien monimuotoisin eläinlajisto.

Aranda: yli 32 000 asukkaan kaupunki Burgosin maakunnassa, joka sijaitsee Castilen ja Leonin alueella, ja on Ribera del Dueron piirikunnan pääkaupunki ja tunnettu viinintuotannostaan.

Avila: Castilen ja Leonin alueella, 1131 metriä merenpinnan yläpuolella sijaitseva kaupunki. Vanhaa kaupunkia ympäröivä muuri on kaupungin symboli.

Tarraco: on entisen roomalaisen kaupungin nimi, yksi tärkeimmistä muinaisessa Hispaniassa, ja tunnetaan nykyään Tarragonana. Sen arkeologiset jäänteet lisättiin UNESCOn maailmanperintökohteiden listalle vuonna 2000.

Finalistien valinnan jälkeen, Seatin uuden SUVin nimi julkistetaan ennen 15. lokakuuta. Ensimmäistä kertaa brändin historiassa mallin nimi valitaan yleisöäänestyksellä.

Nimi tulee liittymään 13 muun espanjalaisen paikannimen joukkoon, jotka ovat jo vuonna 1982 julkistetusta Rondasta lähtien määrittäneet Seatin malleja.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!