110 sähkökuorma-autoa Einridelle on Scanian suurin sähköajonneuvojen toimitus Euroopassa

Ruotsalainen kuljetusteknologioita kehittävä yritys Einride ja Scania ovat tehneet sopimuksen 110 Scanian täyssähkökuorma-auton toimituksesta.

Ruotsalainen kuljetusteknologioita kehittävä Einride on johtava kuljetus- ja logistiikka-alan digitalisaation, sähköisten ratkaisuiden ja autonomisuuden kehittäjä.

Einridellä on jo nyt yksi Euroopan suurimpia sähköisten kuorma-autojen kalustoja. Yhteistyö Scanian kanssa laajentaa Einriden kalustoa edelleen. Scanian toimitukset alkavat vuoden 2022 toisella puoliskolla.

Tuleva kalusto varustellaan Einriden vaatimusten mukaisesti ja niihin tullaan integroimaan Einriden logistiikkaohjelmisto Saga.

Ohjelmiston avulla logistiset toiminnot pystytään optimoimaan ja sähköistämään. Saga-ohjelmiston tuottama tieto yhdistetään edelleen Scanian järjestelmiin tulevaisuuden yhteistyön ja tuotekehityksen tarpeisiin.

– Odotamme innolla uutta yhteistyötämme, joka auttaa meitä laajentumissuunnitelmissamme Euroopan markkinoilla. Nämä 110 kuorma-autoa tuovat merkittävän lisän kalustoomme. Kun yhdistämme voimamme Scanian kaltaisen edelläkävijän kanssa, pystymme tulevaisuudessa tarjoamaan aivan uudenlaisia mahdollisuuksia globaaleille asiakkaillemme, kertoo Ellen Kugelberg, Chief Product Officer, Einride.

Lue myös tämä: Ensimmäinen sähköinen robottikuorma-auto on aloittanut työskentelyn Jönköpingissä

Einriden kanssa sovittu kauppa on suurin yksittäinen sähköisten ajoneuvojen toimitus Scanialle Euroopassa. Sopimus on alkua pitkäaikaiselle yhteistyölle sähköisten kuljetusten kehittämiseksi.

Scanian 110 sähkökuorma-autoa toimitetaan Einridelle Eurooppaan loppuvuoden 2022 aikana ja 2023 alussa.

Einride

Einride on johtava digitaalisten ja sähköisten logistiikkaratkaisuiden toimittaja. Yritys on perustettu vuonna 2016 ja vuonna 2019 yritys operoi ensimmäisenä autonomisella täyssähköisellä ajoneuvolla julkisella tieverkolla.

www.einride.tech

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän